Expertise

De expertise van ROEN ligt op het gebied van projectorganisaties en finance & control. ROEN is de specialist in Zeeland en daardoor krijgt u een Power BI expert die weet waar hij het over heeft en snapt wat u bezighoudt.

Projectorganisaties

Een bekende markt voor ROEN is die van de projectorganisaties. ROEN helpt om controle en inzicht te houden over alle projecten. Dit doet ROEN door ervaring als projectcontroller te combineren met specialistische BI kennis. Het resultaat omvat geautomatiseerde en gevisualiseerde dashboards die helpen om op een efficiënte manier in control te blijven. Klik hier voor meer informatie over rapportage en dashboards bij projectorganisaties.

Finance & control

Door middel van Power BI biedt ROEN geautomatiseerde financiële dashboards en rapportages. Zo is informatie in één oogopslag inzichtelijk en altijd up-to-date. Door jarenlange ervaring als financial controller kunnen organisaties rekenen op gedegen inhoudelijke rapporten die daadwerkelijk winst opleveren. Ook gebruikmaken van de expertise van ROEN? Neem contact op! Klik hier voor meer informatie over rapportage en dashboards bij finance en control.