Over ROEN

Jeroen de Jonge is de oprichter van ROEN, dé PowerBI specialist van Zeeland. Jeroen combineert zijn technische kennis van PowerBI met domeinervaring in financial controlling en projectcontrole. Daardoor weet hij twee gescheiden werelden bij elkaar te brengen.

Als controller kent Jeroen alle facetten van de financiële huishouding en projectcontrole in bedrijven. Als gecertificeerd business intelligence specialist weet hij welke managementinformatie nodig is om organisaties te leiden.

Van handmatig naar automatisch

Jeroen heeft in zijn verschillende rollen veel gewerkt met handmatige rapportages in Excel. Voor Jeroen werd de meerwaarde van PowerBI al snel duidelijk. Door de inzet van PowerBI genereert ROEN nu voor alle organisaties in Zeeland automatische managementoverzichten. Altijd up-to-date en met data vanuit diverse softwaresystemen.

Uniek

Juist door zijn praktijkervaring in de financiële huishouding en projectcontrole weet hij verder te gaan dan anderen die alleen vanuit techniek en theoretische kennis opereren. Dat zorgt voor sneller begrip en meer kansen voor groei, kostenverlaging en winstmaximalisatie. In ROEN vindt u een betrouwbare en betrokken partner die uw onderneming klaarmaakt voor morgen.

Zeeland

ROEN is gevestigd in ‘s-Gravenpolder en biedt zijn diensten aan in heel Zeeland, van Terneuzen tot Vlissingen, Middelburg en Zierikzee. De Zeeuwse mentaliteit betekent aanpakken en een focus op resultaat en duidelijkheid.

Diensten

ROEN levert het volledige dienstenpakket om informatie te ontsluiten via PowerBI. Het is daarbij de uitdaging van ROEN om met betere managementinformatie organisaties te helpen bij het nemen en onderbouwen van operationele en strategische beslissingen.

Inventariseren van informatiebehoefte

ROEN inventariseert in de organisatie welke informatiebehoefte er in de organisatie aanwezig is. Wij zijn daarbij betrokken op het succes van uw onderneming en adviseren u graag op welke gebieden u uw prestatie kunt verbeteren. Of dit nu inkoop, verkoop, sales, marketing, HRM, voorraadbeheer, debiteuren- of crediteurenbeheer betreft. De aanwezige informatiebehoefte vormt het uitgangspunt voor de te bouwen rapportages en dashboards.

Verzamelen en integreren van data en databronnen

ROEN inventariseert en koppelt vervolgens alle aanwezige gegevens vanuit de verschillende afdelingen. Denk bijvoorbeeld aan gegevens vanuit uw ERP-software, het CRM-systeem, het voorraadbeheersysteem en het financiële pakket. In sommige gevallen is het nuttig om die data ook technisch te centraliseren in een data warehouse. ROEN verzorgt ook dit voor u.

Modelleren van data en toevoegen van afgeleide waarden om de gewenste analyses en visualisaties te realiseren

Tussen gegevens in een datawarehouse kunnen verbanden worden gelegd. ROEN geeft u een tool waarmee u trends kunt zien, ontwikkelingen kunt volgen en deze kunt presenteren. Hierdoor bent u in om staat snellere en betere beslissingen te nemen.

Bouwen van PowerBI rapportages en dashboards

Uiteindelijk bouwt ROEN de rapportages en dashboards waar het allemaal om gaat. Deze worden ontwikkeld in volgorde van prioriteit en hebben als uitgangspunt dat de managementinformatie in één oogopslag duidelijk moet zijn.

Beheer en onderhoud van PowerBI

Graag ontzorgt ROEN u met het beheer en onderhoud van PowerBI. Door jaarlijks de software te checken, updates uit te voeren en op te schonen garandeert u een optimaal werkend softwareproduct waar u geen zorgen om heeft.

PowerBI trainingen en zelf aan de slag

Gaan uw medewerkers in de toekomst zelfstandig aan de slag met de BI tool? ROEN begeleidt uw personeel graag, zodat zij in staat zijn om hun eigen dashboards te beheren.

ROEN: “Wanneer medewerkers de mogelijkheden ontdekken van PowerBI, dan ontdekken ze nieuwe mogelijkheden om het succes van hun organisatie te verhogen. Denk aan het verlagen van kosten of het verhogen van liquiditeit. Dat is prachtig om te zien.”

Het doel: meer en beter

Wilt u ook in één oogopslag inzichtelijk hebben hoe u uw klantgerichtheid en winstgevendheid kunt verhogen? ROEN stelt u in staat om uw bedrijfsvoering te verbeteren. ROEN begeleidt uw project van A-Z, draagt creatieve en proactieve oplossingen aan, bespaart u overbodige overheadkosten en benadert ingewikkelde materie met een Zeeuwse nuchterheid. Bent u gevestigd in Goes, Middelburg, Vlissingen, Terneuzen of elders in Zeeland? Dan zijn we al in de buurt!

Neem vandaag nog contact op of bel direct naar 06-51662348